Rikke May Sejersen

Aut. osteopat, fysioterapeut samt optometrist

Rikke, osteopat, fysioterapeut og optometrist

Mail: rikke@boruposteopati.dk

Jeg blev uddannet og autoriseret optometrist i 2003 hvorefter jeg arbejdede i 2 år med forskellige synsproblematikker bl.a. synstræning af børn.
Jeg blev uddannet og autoriseret fysioterapeut fra Professionshøjskolen Metropol i 2009 og har sidenhen arbejdet i det private regi med mange forskellige problemstillinger – både manuelt og gennem træning.

 

I juni 2022 blev jeg færdig med den 4-årige diplomuddannelse som osteopat via International Academy of Osteopathy, og i juli 2023 færdiggjorde jeg min Master i osteopati, hvor jeg skrev om diabetes 1 og lungefunktion. I august 2023 blev jeg autoriseret osteopat.

 

Jeg behandler mange former for problematikker, som fx whiplash, nakkesmerter, hovedpine, kæbe, bækken, vejrtrækning/lunge eller fordøjelsesproblemer.
Jeg har stor interesse indenfor behandling af babyer og børn og tager løbende efteruddannelse indenfor dette område. Ligeledes har jeg i april 2022 gennemført OMFT-kursus ift. stramt tungebånd, da jeg ved af personlig erfaring, hvor meget dette kan influere på et barns trivsel.


Jeg har to børn, hvoraf den store er født med stramt tungebånd, hvilket har affødt store problemer med silent refluks og fordøjelse. Mit mindste barn har diabetes-1, hvilket vil sige, at der på daglig plan er udfordringer med blodsukkerregulering og muskel-skeletale problematikker grundet en ændring i bindevævet.

Det er derfor vigtigt for mig, at dygtiggøre mig indenfor alt, hvad der kan påvirke babyer og børns trivsel og udvikling, både for børnenes skyld, men også for resten af familiens trivsel da jeg ved hvor vigtig denne del er.

Erhvervserfaring: 

2022: Efficax
Osteopat-studerende
2021 (efterår): Team Osteo v. Tina Rasmussen
Osteopat-studerende
2020-2021: Pro Osteopati v. Jesper Kamp, Osteopat-studerende
2013 – nuværende: Fysiosyd, Autoriseret Fysioterapeut og Osteopat-studerende
2009-2012: A-Fys Solrød Strand

KURSER

Behandling af babyer og børn

 • Amning for fagpersoner v. Happybaby academy og jordemoder/certificeretIBCLC ammevejleder Naja Heilmann
 • Den pædiatriske undersøgelse v. Didde Thorsted 
 • The big 5 (stramt tungebånd, torticollis, skævt baghoved, kolik og refluks) v. Didde Thorsted
 • Den manuelle tilgang til behandling af spædbørn med kolik og refluks symptomer
 • Den manuelle behandling til behandling af spædbørn med stramt tungebånd og andre orale restriktion
 • Den manuelle tilgang til behandling af spædbørn med plagiocephaly og torticollis 

Andre kurser

 • Funktionel Terapi
  OMFT (Oral Myofascial Terapi)
 • Correction Academy
  Fod og SI-joint
 • Spine Congress Århus
 • Dansk selskab for muskuloskeletal  Fysioterapi
 • Psychologically-informed practice for practitioners treating people with pain
 • Dr. Jeremy Simon Lewis Via UCN Fysioterapiuddannelsen Ålborg The Shoulder
 • Supersole Modul 1 + 2
 • Idrætsmedicinsk årskongres
 • Knæ-kursus via Sundhedsordningen v/Mogens Dam
 • Dansk selskab for sportsfysioterapi, Styrketræning og Aerob-anaerob træning
 • Supervisions-kursus via Dansk selskab for sportsfysioterapi
rikke osteopat behandler børn