Udtalelser

Camilla får mine varmeste anbefalinger. Det havde tydelig effekt på min datter, som i tillæg ELSKEDE at være i Camillas kyndige hænder.

Sandra er så dygtig og god til børn, og man ser hurtig ændringer. Kan kun anbefale hende!

Jeg anbefaler Camilla til alle jeg kender, der kan have brug for hjælp med deres børn. Hun har hjulpet begge mine drenge med stramt tungebånd og efterfølgende en del spændinger og problemer med maven. Vi bor over en time væk, men jeg kører gerne turen for så kyndig behandling.

Camilla behandler min søn på knap 9 år. Hun får min allerbedste anbefaling! Dygtig og kompetent, imødekommende og omsorgsfuld.

Jeg vil gerne give Camilla mine varme anbefalinger. Hun hjalp min lille søn med skævheder i nakke og bækken efter en hård fødsel, samt udfordringer med mavekneb og luft i maven. Camilla har en dejlig og rolig tilgang til behandling af babyer. Tak for hjælpen.

Tak til Camilla som hjalp med at finde ud af hvad min søn “fejlede”, når ingen andre ville/kunne finde ud af det. Hun har hjulpet os med så meget og gør det stadig! Vil klart anbefale Camilla, hun er så dygtig og erfaren! Og et ekstra plus så er hun bare virkelig sød! I dag har jeg en helt anden baby! Takket være Camilla!🙏

Ingen er mere kompetent end Camilla til det, hun laver! 

Vi har fået en helt anden dreng efter opstart hos Camilla og hun er derudover en af de første, der oprigtigt viste interesse for hans situation og som derudover får lov at behandle ham uden gråd. 

Jeg er en lykkelig mor der varmt vil anbefale Camilla til alle med småbørn. Hun er en ener! 🙏🏻❤️

Camilla har behandlet min baby over nogle gange for spændinger og (for) meget luft i maven. 

Spændingerne skyldes bl.a. over 6 måneder i samme stilling i maven og luften grundet spændinger i kæber, hvor også teknik blev drøftet. Ligeledes fik jeg øvelser med hjem, så jeg også kunne løsne spændinger hjemme. 

Vi fik hurtigt tid og har følt os meget trygge hele vejen igennem forløbet. 

Camilla er yderst behagelige og professionel i sin væremåde. 

Mange anbefalinger her fra!