Behandling af babyer og børn

Babyer
Under graviditeten kan den begrænsede plads i livmoderen være skyld i at barnet fødes med skævheder eller fejlstillinger fx hvis barnet har ligget på samme måde gennem hele graviditeten.

En fødsel kan desuden være en hård belastning for den lille krop både ved en ukompliceret fødsel, men især hvis barnet er taget med kop, har stået skævt i bækkenet e.l.

Tjek af din baby kan både være forebyggende, men osteopatisk behandling kan bl.a. have effekt ved skævt baghoved, kolik, svært ved at ligge på maven, ammeproblemer eller refluks.

Den første gang varer ca. 45 min, så vi har god tid til at tale om graviditeten, fødslen, søvn, amning/flaske osv. Herefter undersøger jeg hele barnet grundigt og giver en behandling, der er helt individuelt tilpasset. En osteopatisk behandling består af nænsomme tryk i specifikke områder bl.a. omkring kraniet, rygsøjlen og bækkenet.

Der vil både være tid til amning/flaske undervejs og en ny ble, hvis der bliver behov. 

Efterfølgende vil du blive vejledt i, hvordan du som forælder bedst muligt støtter dit barn fx igennem øvelser.

Du kan vælge at medbringe barnets dyne, nusseklud eller andet som barnet er glad for eller som kan give ekstra tryghed. 

Børn
Større børn kan have problematikker i relation til manglende behandling som spæd, men der kan også opstå spændinger og låsninger fx som følger af fald, sportsskader eller en tiltagende inaktiv livsstil.

Symptomer hos større børn kan fx være

– Hovedpine/nakkesmerter
– Motorik/balanceproblemer
– Søvnbesvær
– Fordøjelsesproblemer
– Uro og koncentrationsproblemer 

 

 

web_001

 

Tak til Camilla som hjalp med at finde ud af hvad min søn “fejlede” når ingen andre ville/kunne finde ud af det. Hun har hjulpet os med så meget og gør det stadig! Vil klart anbefale Camilla, hun er så dygtig og erfaren! Og et ekstra plus så er hun bare virkelig sød! idag har jeg en hel anden baby! Takket være Camilla

Hovedgaden 60F, Borup • Tlf +45 22 12 56 44 kontakt@boruposteopati.dk